Πέμπτη 28.05.2020
  • Αρχική
  • Υγεία
  • Wellness
  • Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκδήλωση για την Υπογονιμότητα από την "Κυβέλη"

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκδήλωση για την Υπογονιμότητα από την "Κυβέλη"

Τις δυνάμεις τους ενώνουν την Τετάρτη 14 Μαρτίου το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας «ΚΥΒΕΛΗ» και η Οργανωτική Επιτροπή του Επιστημονικού Συμβουλίου της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών για τη διενέργεια εκδήλωσης με θέμα «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2018: Ημέρα Υπογονιμότητας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ενώ στόχος είνα η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και ανταλλαγή απόψεων σε κρίσιμα ζητήματα, όπως η γυναικεία και ανδρική υπογονιμότητα, η σύνδεση της διατροφής, του καπνίσματος και του stress με την γονιμότητα, ο προεμφυτευτικός γενετικός έλεγχος, η κατάψυξη ωαρίων εμβρύων, η πρόοδος από την σπερματέγχυση στην εξωσωματική γονιμοποίηση κ.ά.

Την επιστημονική εκδήλωση θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους καταξιωμένοι γιατροί και επαγγελματίες υγείας, μεταξύ των οποίων είναι οι : Δρ Κ. Σφακιανούδης, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Α. Πάντου, Γενετίστρια-Βιοτεχνολόγος GENESIS GENOMA LAB,  Μ.Χρονοπούλου, Κλινική Εμβρυολόγος, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κα Τ.Βαξεβάνογλου, Κλινική Εμβρυολόγος, Διευθύντρια Εργαστηρίου IVF στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, Α.Κωνσταντόπουλος, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Π.Στούπας, Ψυχολόγος, MsC Συμβουλευτική Ψυχολογία, καθώς και οι μαίες Ιλ.Στεφανίδου, Μ.Προμπονά και Μ.Αρταβάνη.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δρ Κ. Πάντος, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Διευθυντής Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, Αθηνών ο οποίος θα ενώσει τις πολύτιμες γνώσεις του με εκείνες των Δρ. Κ.Σφακιανούδη και κου Α. Κωνσταντόπουλου για τη συζήτηση με τα ζευγάρια στο τέλος της ημέρας. 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.