Παρασκευή 29.05.2020

Μητσοτάκης: Οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο Αλέξης Τσίπρας φθάνουν έως και το 2060

’Οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο Αλέξης Τσίπρας φθάνουν έως και το 2060’’ επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον ιστότοπο capital.gr. ‘’Ούτε ο πρωθυπουργός δεν χρησιμοποιεί πλέον αυτήν την ορολογία για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια’’ δηλώνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

 

"Η χώρα θα ξαναγίνει κανονική, όταν αποκτήσει μια κανονική και φερέγγυα κυβέρνηση. Πραγματική ανάκαμψη στην οικονομία και πραγματική έξοδο από την κρίση θα δούμε μόνο αν υπάρξει μια μεγάλη πολιτική αλλαγή" τονίζει. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει πεπεισμένος ότι μια μεταρρυθμιστική και ομοιογενής κυβέρνηση μπορεί να φέρει ανάπτυξη και επενδύσεις και να ανακουφίσει τους λιγότερο προνομιούχους, προσφέροντας δουλειά στους ανέργους.

"Δεν θα απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους. Θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς" διαβεβαιώνει εξάλλου ο κ. Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας ωστόσο, ‘’αλλά και δεν θα δεχτούμε μονιμοποιήσεις έκτακτων συμβασιούχων, όπως γίνεται τώρα".

‘’Ο κ. Τσίπρας ούτε ξέρει, ούτε θέλει, ούτε μπορεί να υλοποιήσει τις πραγματικές αλλαγές" που χρειάζεται η χώρα, προσθέτει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για την κρίση με την γειτονική Τουρκία με αφορμή την υπόθεση των οχτώ αξιωματικών, ο κ. Μητσοτάκης επιρρίπτει στον πρωθυπουργό την άκρως επιθετική στάση Ερντογάν, με αφορμή την υπόσχεση που ο κ. Τσίπρας του είχε δώσει ότι μέσα σε 15 ημέρες "θα τους έχει επιστρέψει", μια δήλωση που ουδέποτε διαψεύστηκε -όπως σημειώνει- από την ελληνική κυβέρνηση. 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.