Πέμπτη 28.05.2020

ΝΔ: Δεν θα ψηφίσουμε ούτε το πρωτόκολλο ένταξης πΓΔΜ σε ΝΑΤΟ

"Αν ο Αλ. Τσίπρας ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και την πάρει θα πρόκειται για μια ετερόκλητη κυβερνητική πλειοψηφία η οποία δεν μπορεί να υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον. Δεν νοείται να κυβερνά ο θίασος αυτός με ανεμομαζώματα και ανεμοσκορπίσματα. Αν το εγκρίνει ο Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια" δήλωσε σήμερα ο γραμματέας της ΚΕ  της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κος Αυγενάκης, μιλώντας στο ρ/σ news247, απάντησε στην ερώτηση για το τι μπορεί να πράξει ο ΠτΔ ο κ. Αυγενάκης: "Να τον ρωτήσετε δεν είναι της παρούσης".

"Θεωρούμε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι κατάπτυστη, θα προσπαθούμε να αποτρέψουμε την κύρωσή της, θα κάνουμε τα πάντα γι αυτό. Είναι και ατομική ευθύνη του κάθε βουλευτή. Δεν τους αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στην άγνοια. Κάνουμε υπομονή να ξεκαθαρίσει το Ποτάμι στη στάση του. Προέχει η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα της κυβέρνησης που δεν υπάρχει. Όπως δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, έτσι δεν θα υπερψηφίσουμε και το πρωτόκολλο ένταξης της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ". "

Καλούμε τον κ. Τσίπρα, τόνισε ο κος Αυγενάκης, να πει στον ελληνικό λαό ποιοι είναι οι πρόθυμοι βουλευτές που θα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης για να κρίνει ο ελληνικός λαός τα κίνητρά τους. Κυβέρνηση μειοψηφίας δεν έχει υπάρξει ποτέ στη μεταπολίτευση και δεν πρέπει να υπάρξει. Η πρόταση μομφής είναι ένα από τα όπλα που διαθέτουμε".Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε επίσης τα εξής: "Αφιερώνω τον τίτλο της εκπομπής σας "παιχνίδια εξουσίας" στους κ. Τσίπρα και κ. Καμμένο, παρακολουθούμε παιχνίδια για την καρέκλα από μια κυβέρνηση που βολοδέρνει. Μήπως τα αντισταθμιστικά είναι η διατροφή του κ. Τσίπρα στον κ. Καμμένο για το διαζύγιο; ".

Όπως ήταν αναμενόμενο το Μαξίμου δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις Αυγενάκη.

 "Ο Γραμματέας της ΝΔ, κ. Αυγενάκης, ξεπέρασε σήμερα τον εαυτό του. Όχι μόνο ενέπλεξε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε σενάρια συνταγματικής εκτροπής, σε περίπτωση που η κυβέρνηση εξασφαλίσει ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά δήλωσε και ότι η ΝΔ "δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια".

Τι ακριβώς εννοεί ο γραμματέας της ΝΔ ότι θα κάνει;

Για κακή τύχη του κ. Αυγενάκη, υπάρχει κάτι που λέγεται Σύνταγμα. Εάν τον ενοχλεί, μπορεί να μοιραστεί τις ανησυχίες του με τους συνομιλητές και νοσταλγούς του Παττακού που υπάρχουν στο κόμμα του, αφού πρώτα ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθαρίσει εάν συμμερίζεται ή αποδοκιμάζει αυτές τις απόψεις.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο πανικός της ΝΔ είναι έκδηλος, τη διαβεβαιώνουμε ότι η κυβέρνηση είναι σταθερή και εάν έχει αμφιβολίες, δεν έχει παρά να υποβάλλει πρότασης δυσπιστίας". 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.