Τρίτη 07.04.2020
  • Αρχική
  • Tech & Science
  • To Facebook μοιράζει λεφτά μετά τη «γκάφα» καταγραφής προσωπικών μηνυμάτων

To Facebook μοιράζει λεφτά μετά τη «γκάφα» καταγραφής προσωπικών μηνυμάτων

Το Facebook λέει ότι θα αρχίσει να πληρώνει τους χρήστες για να μπορούν να συλλέγουν, με τη συγκατάθεσή τους πλέον, τα φωνητικά τους δεδομένα για την κατάρτιση λογισμικού αναγνώρισης ομιλίας, μετά την περσινή γκάφα να ακούει κρυφά τα προσωπικά μηνύματα των χρηστών, χωρίς την άδειά τους

 

Σε ένα πρόγραμμα που θα ονομάζεται «Προφορές», οι συμμετέχοντες θα πληρώνονται ένα μικρό ποσό, μέχρι 5 δολάρια, για να χρησιμοποιήσει το Facebook τις συνομιλίες τους, ώστε να εξελίξει την αναγνώριση ομιλίας AI.

Αυτά τα φωνητικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση προϊόντων όπως η Portal, η οποία είναι η έξυπνη οθόνη του Facebook που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την βίντεο-κλήση, για να μπορεί να ενεργοποιηθεί με τη φωνή κάποιου.

Στο πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 χρονών, θα πρέπει να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες φράσεις, όπως «Hey Portal» και επίσης να λένε τα πρώτα ονόματα 10 φίλων τους στο Facebook.

Πηγή: Daily Mail

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.