Δευτέρα 30.03.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Οι αστυνομικοί ζητούν τη δημιουργία νοσηλευτικής πτέρυγας που θα υπάγεται στην ΕΛΑΣ

Οι αστυνομικοί ζητούν τη δημιουργία νοσηλευτικής πτέρυγας που θα υπάγεται στην ΕΛΑΣ

Τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ζητούν από την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη να μεριμνήσει για την αναβάθμιση της περίθαλψης τους στα νοσοκομεία.

Ειδικότερα, με έγγραφο που έχει παραλήπτες την  Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γεροβασίλη Όλγα και τους: Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Ευάγγελο, Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας - Αντιστράτηγο κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη, Υπαρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα, Διευθυντή Υγειονομικού / Α.Ε.Α.Υποστράτηγο (ΥΓ.) κ. ΜΑΛΕΒΙΤΗ Ηλία

προτείνουν τα εξής:

Το 401 ΓΣΝΑ όχι μόνο να δέχεται τα επείγοντα περιστατικά των αστυνομικών υπαλλήλων, αλλά και να λειτουργεί μόνιμα σε 24ωρη βάση ειδικό γραφείο υποδοχής Αστυνομικών, το οποίο θα κατευθύνει τους τραυματισθέντες ιδίως αλλά και τους χρήζοντας τακτικής νοσηλείας συναδέλφους.
Τη δημιουργία ειδικής πτέρυγας στο 401 ΓΣΝΑ που θα υπάγεται αποκλειστικά στην Ελληνική Αστυνομία ή σε κάποιο άλλο νοσηλευτικό (π.χ. ΝΙΜΙΤΣ).

Κλείνοντας η Ένωση αναφέρει " Φρονούμε ότι τα προαναφερόμενα ζητήματα είναι δίκαια, απασχολούν όλα τα μέλη μας και παρακαλούμε για την από πλευρά σας ευαισθητοποίηση και ενστερνισμό των προτάσεων μας, με σκοπό τη συστηματική αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών στους ασφαλισμένους αστυνομικούς συναδέλφους – μέλη μας"

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.