Παρασκευή 10.07.2020

Σήμερα αποφασίζει η ολομέλεια για προανακριτική Παπαγγελόπουλου

Σήμερα θα αποφασίσει η ολομέλεια αν θα στείλει τον κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να ερευνηθεί για την «Ρασπουτινική σκευωρία της Novartis» αλλά και για μεθοδευμένες παρεμβάσεις σε άλλες κρίσιμες δικαστικές αποφάσεις.

Η συζήτηση της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας που ζητά την έρευνα του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης για την τέλεση τεσσάρων αδικημάτων (ηθική αυτουργία στα αδικήματα κατάχρησης εξουσίας, παράβασης καθήκοντος και ψευδορκίας και πρόκληση - προσφορά για την τέλεση εγκλήματος) θα ξεκινήσει σήμερα στις 17:00 στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τέλος της διαδικασίας θα υπάρξει παρέμβαση και από τον κ. Παπαγγελόπουλο ο οποίος θα επιχειρήσει να αντικρούσει τα στοιχεία και τις καταγγελίες.

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να εγκριθεί με ευρύτατη πλειοψηφία καθώς θα στηριχθεί και από τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, και της Ελληνικής Λύσης. 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.