Δευτέρα 27.01.2020

ΜέΡΑ 25: Ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να έχει παυθεί από τη θέση του κεντρικού τραπεζίτη

Στην παρουσία του βιβλίου «Η τελευταία μπλόφα» των Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτωρία Δενδρινού, ο Γιάννης Στουρνάρας είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από τη Ρωσία να τυπώσει δραχμές. Μια αποκάλυψη που είχαν κάνει οι Γάλλοι δημοσιογράφοι Ζεράρ Νταβέ και Φαμπρίς Λομ, που στο βιβλίο τους ανέφεραν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ενημερώσει για το θέμα τον Φρανσουά Ολάντ.

Σε ανάρτηση στο Τwitter, το ΜέΡΑ 25 του κ. Βαρουφάκη έκανε λόγο για «μυθιστορήματα του Τζον Λε Καρέ», αναφορικά με τις αποκαλύψεις του κ. Στουρνάρα και συμπλήρωσε ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα έπρεπε να έχει παυθεί από τη θέση του για παράβαση του ρόλου του.

«Νέες "αποκαλύψεις" Στουρνάρα για το '15 για Ρώσους, δραχμές, και λοιπά μυθιστορήματα του Τζον Λε Καρέ: Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο κ. Στουρνάρας, επιβεβαιώνει ότι θα πρεπε εδώ και πολύ καιρό να παυθεί από τη θέση του για παράβαση του ρόλου του ως Κεντρικού Τραπεζίτη», ανέφερε συγκεκριμένα η ανάρτηση του ΜέΡΑ 25.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.