Σάββατο 30.05.2020

Κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και Προοδευτικής Συμμαχίας

Τη συμμετοχή μελών της Προοδευτικής Συμμαχίας στις τρεις επιτροπές που θα δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κόμματος, αποφάσισαν κατά τη σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα υπάρξει κοινή οργανωτική επιτροπή ανασυγκρότησης, με στελέχη και της Προοδευτικής Συμμαχίας, που θα μετέχουν επίσης στις επιτροπές για το πρόγραμμα, την πολιτική διακήρυξη και την πολιτική ανασυγκρότηση.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε η κοινή πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας προς το συνέδριο για την ανασυγκρότηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ συζητήθηκε «πώς θα μπορέσει με τον καλύτερο τρόπο η Προοδευτική Συμμαχία να συμβάλλει και οργανωτικά και πολιτικά στην πορεία ανασυγκρότησης που ξεκινά από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Προοδευτική Συμμαχία θα συμβάλλει τόσο σε ζητήματα νεολαίας, συνδικαλισμού και αυτοδιοίκησης όσο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Τέλος, η Προοδευτική Συμμαχία θα συμμετάσχει και στην προσπάθεια για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην καμπάνια για την εγγραφή νέων μελών.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.