Pin It

Τη συνταγή μοιράστηκε με όλους η Ελένη Πετρουλάκη.

Υλικά:
•2 ώριμα αβοκάντο (200 γρ χωρίς φλούδα και κουκούτσια)
•400 ml γάλα καρύδας (κονσέρβα και όχι ψυγείου)
•80 γρ κακάο
•1 κ.γ φυσική βανίλια
•200 ml σιρόπι αγαύης ή μέλι
•100 γρ σταγόνες σοκολάτας
•2 γρ αλάτι

Εκτέλεση:
-Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τοποθετούμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το κακάο, τη βανίλια, το αλάτι και το μέλι ή την αγαύη.
-Χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
-Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε και άλλη αγαύη ή μέλι εάν το επιθυμούμε.
-Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.
-Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μακρόστενο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα μας. Παγώνουμε στην κατάψυξη
-Αφήνουμε για λίγη ώρα έξω να ξεπαγώσει πριν σερβίρουμε…

Θερμίδες ανά 70γρ: 187