Σάββατο 22.02.2020

Χίος: Ο μηχανικός αρνείται κάθε ευθύνη για την μπασκέτα

Τα αρχεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χίου και ειδικά του πρώην Δήμου Ομηρούπολης βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εισαγγελέως Πρωτοδικών του νησιού με αφορμή τον θάνατο 19χρονου από πτώση μπασκέτας, αν και ο μηχανικός που έχει συλληφθεί για την υπόθεση αρνείται κάθε εμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου έχουν κατασχεθεί έγγραφα και αναφορές της περιόδου 1998-2002, οπότε φέρεται να έχει γίνει το συγκεκριμένο έργο. Ανάμεσα στα έγγραφα βρίσκεται τεχνική έκθεση που αναφέρεται σε αυτό.


Δεδομένης της έκθεσης έχει συλληφθεί από χθες το βράδυ και οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία με τη διαδικασία του αυτοφώρου εν ενεργεία μηχανικός του Δήμου Χίου, ο οποίος υπηρετούσε την επίμαχη περίοδο στην τεχνική εταιρεία του τότε Δήμου Ομηρούπολης.


Ο μηχανικός υποστηρίζει ότι το έργο δεν φέρει την υπογραφή του και δεν αναγνωρίζει τον γραφικό χαρακτήρα του στην έκθεση που έχει κατασχεθεί.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.