Πέμπτη 28.05.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • Home Issue
  • Πώς να διώξετε με φυσικό τρόπο τη μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι σας

Πώς να διώξετε με φυσικό τρόπο τη μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι σας

Το κάπνισμα είναι -αν όχι η χειρότερη- μία από τις χειρότερες συνήθειες, ωστόσο ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων καπνίζει.

Παρόλ’ αυτά, ακόμη και οι καπνιστές ενοχλούνται πολλές φορές με τη μυρωδιά, που αφήνει το τσιγάρο. Με τα παρακάτω tips θα εξαφανίσετε αυτή τη μυρωδιά από το σπίτι σας, είτε καπνίζετε εσείς, είτε κάποιος δικός σας.

Αρχικά, αδειάζετε πάντα και όσο πιο συχνά μπορείτε τα σταχτοδοχεία σας. Μπορείτε μάλιστα να ρίξετε λίγη βανίλια σε σκόνη μέσα σε αυτά. Μια άλλη ιδέα είναι να βράσετε σε λίγο νερό ένα μήλο σε φέτες μαζί με ξυλάκια κανέλας και να αφήσετε το άρωμά τους να σκορπιστεί στο σπίτι. Εναλλακτικά, βάλτε σε ένα μπολ λίγο λευκό ξίδι και αφήστε το για 3-4 ώρες στο χώρο που καπνίζετε για να απορροφήσει την άσχημη μυρωδιά. Τέλος, θα ήταν καλό τουλάχιστον μια φορά το δίμηνο να πλένετε κουρτίνες, ριχτάρια και θήκες από τα διακοσμητικά σας μαξιλάρια για να φρεσκάρετε τον χώρο. Βέβαια ακόμη καλύτερο είναι να κόψετε εντελώς το κάπνισμα.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.