Κυριακή 12.07.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • Γυναίκα
  • Αποτρίχωση προσώπου: Όσα πρέπει να ξέρεις πριν το τολμήσεις μόνη!

Αποτρίχωση προσώπου: Όσα πρέπει να ξέρεις πριν το τολμήσεις μόνη!

Το μουστάκι είναι ένα από τα σημεία προσώπου στο οποίο σχεδόν όλες οι γυναίκες αναπτύσσουν ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Αν επιλέξεις να απαλλαγείς, μόνη στο σπίτι από τις ανεπιθύμητες τριχούλες στο πρόσωπο, η ιδανική μέθοδος είναι το κερί. Όμως πρέπει να γνωρίζεις και να τηρήσεις τα παρακάτω.

Αρχικά, πριν ξεκινήσεις, η επιδερμίδα σου θα πρέπει να είναι καθαρή, να μην έχει λιπαρότητα και να είναι στεγνή. Στη συνέχεια, άπλωσε το κερί προς τη φορά που μεγαλώνουν οι τρίχες. Εάν χρησιμοποιήσεις έτοιμες αποτριχωτικές ταινίες θα πρέπει πρώτα να τις ζεστάνεις τρίβοντάς τες ανάμεσα στις παλάμες σου. Εφάρμοσε την ταινία στην μια πλευρά πιέζοντας ελαφρά έτσι ώστε να κολλήσει ομοιόμορφα και κρατώντας τεντωμένη την επιδερμίδα σου με το ένα χέρι, τράβηξε με το άλλο την ταινία από την αντίθετη φορά από την ανάπτυξη των τριχών. Κάνε το ίδιο και στην αντίθετη πλευρά.

Απομάκρυνε τυχόν υπολείμματα κεριού με λίγο έλαιο για το πρόσωπο ή baby oil και εάν νιώθεις πόνο μετά την αποτρίχωση, μπορείς να εφαρμόσεις μια κρύα κομπρέσα για ανακούφιση. Τυχόν ερεθισμοί είναι απολύτως φυσιολογικοί και δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.