Κυριακή 05.04.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ο Τραμπ είναι «κακιασμένο κοπρόσκυλο»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ο Τραμπ είναι «κακιασμένο κοπρόσκυλο»

Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλεσε «nasty little bitch» τον πρόεδρο των ΗΠΑ 

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι δεν θα υποδυόταν ποτέ τον Ντ. Τραμπ ο σε κινηματογραφική ταινία.

Ο Ντε Νίρο αν και παραδέχθηκε, μιλώντας στο BBC, ότι στο παρελθόν έχει υποδυθεί «απάνθρωπους» χαρακτήρες τους οποίους «προσπάθησα να δω από τη δική τους οπτική», είπε για τον Τραμπ ότι «είναι ένα άτομο χωρίς, για μένα, ηθική, χωρίς καμία αίσθηση του σωστού και του λάθους, είναι ένας βρώμικος παίχτης».

Παράλληλα σε συνέντυξή του στους New York Times είπε ότι «δεν θα ήθελα να υποδυθώ τον συγκεκριμένο ρόλο. Είναι κακός άνθρωπος. Δεν υπάρχει τίποτα από το οποίο να μπορείς να πιαστείς και δεν το έχω πει ποτέ αυτό για κάποιον χαρακτήρα».

Όπως υπενθυμίζει ο Independent, ο Ντε Νίρο στο παρελθόν έχει υποδυθεί ψυχωτικούς όπως ο Τράβις Μπικλ, ο Ρούπερτ Πούπκιν και ο Μαξ Κάντι στις ταινίες Taxi Driver (1976), The King of Comedy (1983) και Cape Fear (1991) ενώ στο παλμαρέ του υπάρχει και ο ρόλος του Φράνκεσταϊν στην ομώνυμη ταινία του 1994.

Ο Ντε Νίρο είναι από τους μεγαλύτερους επικριτές του Τραμπ τον οποίο σε προηγούμενες συνέντευξεις και ομιλίες του έχει αποκαλέσει «κάθαρμα» και «ουτε καν έναν καλό γκάνγκστερ».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.