Πέμπτη 28.05.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Μυστήριο γύρω από τα αίτια θανάτου της φοιτήτριας στο Αιγάλεω

Μυστήριο γύρω από τα αίτια θανάτου της φοιτήτριας στο Αιγάλεω

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας απορρίπτει το ενδεχόμενο η κόρη του να αυτοκτόνησε, ενώ η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο η 22χρονη να είχε κάποια εμπλοκή με μέλη σατανιστικών οργανώσεων.

«Η κόρη μου όντως δεν μου δώσει τόσο πολύ ότι έφτανε στο σημείο αυτοκτονίας, τέτοιες καταστάσεις που είπε η αστυνομία. Και ξεκίνησα μία έρευνα δική μου και προέκυψαν κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά» είπε ο πατέρας της, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Ο ίδιος κατηγόρησε τις Αρχές για ελλιπή έρευνα.

«Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση γιατί η πόρτα δεν είναι σπασμένη και δεν είναι κακοποιημένο το παιδί, να δίνει το δικαίωμα ο εισαγγελέας στην Αστυνομία να πει ότι εμείς βάζουμε αυτά τα στοιχεία που είδαμε και προχωρά η υπόθεση για να πούμε αυτοκτονία, σκηνοθετημένη» είπε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην χθεσινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μαζί σου», η υπόθεση πήρε έναν διαφορετικό δρόμο όταν οι γονείς της φοιτήτριας βρήκαν φωτογραφίες της σε κάποιο σατανιστικό προφίλ σε σόσιαλ μίντια, στο οποία υπήρχαν και φωτογραφίες με τελετουργίες.

«Στην περίπτωση αυτή πιστεύω ότι δεν παίρνουν άτομα όποια κι όποια, επιλέγουν. Πάντα υπάρχουν επιλογές σε αυτές τις περιπτώσεις» είπε ο πατέρας της 22χρονης στο OPEN, αναφορικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής σε κάποια σατανιστική οργάνωση.

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι δεδομένο-κλειδί είναι η ημερομηνία και πιο συγκεκριμένα η 20η Μαρτίου που ήταν η μέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας. Για τους σατανιστές, είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και γιορτάζουν αυτή τη μέρα με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Η φοιτήτρια φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια να εισέπνευσε αέριο, πιθανότατα ήλιο, μέσω σωλήνα που είχε τοποθετηθεί σε φιάλη.

Πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει μία φωτογραφία που είχε ανέβει στα social media και έδειχνε την 22χρονη φοιτήτρια μαζί με μία φίλη της που εξ όψεως μοιάζει να είναι λάτρης σατανιστικών οργανώσεων, ενώ οι αρχές αναμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν ποια ήταν η ουσία που εισέπνευσε η φοιτήτρια.

Ωστόσο, από την πλευρά της οικογένειας αμφισβητείται ευθέως η εκδοχή της Αστυνομίας και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές νομικές ενέργειες για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.