Δευτέρα 06.04.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Τσίπρας: Η κυβέρνηση παράγει περισσότερο φόβο απ' όσο μπορεί να καταναλώσει ο μέσος Έλληνας

Τσίπρας: Η κυβέρνηση παράγει περισσότερο φόβο απ' όσο μπορεί να καταναλώσει ο μέσος Έλληνας

Αναρωτήθηκε αν ο κ. Χρυσοχοϊδης έχει την ευθιξία να αναλάβει την ευθύνη για όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες και να παραιτηθεί

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας,  από το βήμα της Βουλής,  ανέφερε ότι η έννοια της ασφάλειας με την ευρύτερη έννοια καθίσταται ιδιαίτερης σημασίας σήμερα και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «παράγει περισσότερη ανασφάλεια και φόβο από ό,τι μπορεί ο μέσος Έλληνας να καταναλώσει».

Αναρωτήθηκε, επίσης, αν ο κ. Χρυσοχοϊδης έχει την ευθιξία να αναλάβει την ευθύνη για όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες και να παραιτηθεί. «Αν δεν το κάνει θα επιβεβαιωθεί η δική μας άποψη ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει την απόλυτη ευθύνη. Με την αλαζονεία, την ανικανότητα και την ανευθυνότητά του έχει προκαλέσει εθνικό διχασμό. Μετατρέπει τα νησιά σε εικόνα εμφύλιας σύρραξης ενώ θα έπρεπε να υπάρχει εθνική ομοψυχία απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα. Οδηγείτε τα νησιά στο χάος. Αυτό είναι εθνικά επικίνδυνο».

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να πάρει πίσω η κυβέρνηση την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τις επιτάξεις στα νησιά. «Αν το κάνει ο Πρωθυπουργός, εμείς θα κάτσουμε στο τραπέζι να συζητήσουμε τη συγκρότηση ενός ενιαίου σχεδίου αντιμετώπισης της μεταναστευτικής κρίσης»

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.