Δευτέρα 06.04.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Η Προανακριτική αποφάσισε την κλήτευση του Ν. Παππά μετά τις αποκαλύψεις Μιωνή

Η Προανακριτική αποφάσισε την κλήτευση του Ν. Παππά μετά τις αποκαλύψεις Μιωνή

Η κατάθεση του κ. Παππά θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη

Την κλήτευση του Νίκου Παππά αποφάσισε η πλειοψηφία της προανακριτικής επιτροπής που διερευνά την παραθεσμική δράση του μηχανισμού «Ρασπούτιν» προκειμένου να απαντήσει στις βαρύτατες καταγγελίες του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Η κατάθεση του κ. Παππά θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και θα κληθεί να απαντήσει για τον ρόλο συντονιστή που του αποδίδει ο κ. Μιωνή στην επίλυση της δικαστικής διαμάχης που είχε με τον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη αλλά και και την παρέμβαση του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που απαίτησε την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού ως «δικαστικά έξοδα» του εκδότη.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι τα παραπάνω έγιναν κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 10.3.2016 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την Τετάρτη θα κληθεί για κατάθεση ο κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος και την ερχόμενη Πέμπτη η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Επίσης, η επιτροπή αποφάσισε να καταδικάσει την τακτική της εισαγγελέως ως παρελκυστική καθώς δεν συνεργάζεται για την διευκόλυνση του έργου της επιτροπής είτε με την μη αποστολή εγγράφων είτε με την μη προσέλευσή της στην επιτροπή για κατάθεση.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.