Τρίτη 07.04.2020

Παπαγγελόπουλος: Έχω τη στήριξη του ελληνικού λαού

«Όταν βγαίνω στους δρόμους με χτυπάνε στην πλάτη»

Στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων στην προανακριτική Eπιτροπή της Βουλής και τις προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των προστατευόμενων μαρτύρων «Κελέση» και «Σαράφη», ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας απόψε στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA επανέλαβε τους ισχυρισμούς για έναν βρώμικο πόλεμο που εξαπολύεται εναντίον του προκειμένου να συγκαλυφθούν οι ευθύνες για το σκάνδαλο της Novartis.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες σε βάρος του από τους 4 εισαγγελείς είπε ότι λένε ψέματα. «Και οι 4 είναι πικραμένοι, κάτι θέλανε και δεν το πήρανε. Έχουν να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους. Η Τσατάνη έπρεπε να είχε πάει φυλακή γιατί συγκάλυψε ένα τεράστιο σκάνδαλο...

Ο Αγγελής αρνήθηκε να παραλάβει συγκεκριμένα στοιχεία για την υπόθεση και δεν έκανε τίποτα για να τα εκμεταλλευθεί. Ο Αθανασίου διέψευσε τη Ράικου για τον Ρασπούτιν. Αυτή ήταν μια φαντασίωση της Ράικου... Παραμονές που έφυγε ο Αθανασίου μου έκανε το τραπέζι για να με ευχαριστήσει για τη συνεργασία» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος πρόσθεσε: «Βεβαίως πρέπει να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες αλλά να τηρηθεί η νομιμότητα. Να καταθέσουν με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιτίθεται για την κατάθεσή τους. Έχει ανοίξει το τρελάδικο βγήκαν οι τρελοί στους δρόμους. Θα τους ξαναμαζέψουμε...

Τέρατα και σημεία διαπράττωνται. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους μάρτυρες Να τους εκφοβίσουν όταν λένε ότι θα τους βγάλουν τις κουκούλες. Έχω τη στήριξη τους Ελληνικού λαού όταν βγαίνω στους δρόμους με χτυπάνε στην πλάτη οι πολίτες».

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.