Τρίτη 07.04.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Παπαγγελόπουλος: Φοβάμαι και για τη ζωή μου - Κοιτάω πίσω μου μην βρεθεί κανένα τρίκυκλο

Παπαγγελόπουλος: Φοβάμαι και για τη ζωή μου - Κοιτάω πίσω μου μην βρεθεί κανένα τρίκυκλο

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και μίλησε για τις συνεδριάσεις της προανακριτικής επιτροπής για τη Novartis και για τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες.

“Εγώ ξέρετε, αρχίζω και φοβάμαι και για τη ζωή μου πια. Κοιτάω πίσω μου μην βρεθεί κανένα τρίκυκλο, όπως τότε στη Θεσσαλονίκη”, δήλωσε και τόνισε ότι δεν τον έχει πάρει κάποιος τηλέφωνο και δεν έχει δεχτεί απειλές. “Έχω στοχοποιηθεί, δεν το βλέπετε;” και “λένε ψέματα συνεχώς σε βάρος μου”, ανέφερε και στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση γιατί οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες δεν προσήλθαν στην προανακριτική επιτροπή να καταθέσουν: “Γιατί φοβούνται για τη ζωή τους” και κατήγγειλε ότι “προσπαθούν να φοβίσουν τους μάρτυρες”.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος εξέφρασε τη θέση ότι “αυτή η πρεμούρα να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο είναι και ομολογία ενοχής κάποιων ότι υπάρχει σκάνδαλο. Ξέρετε τι θα μείνει στο τέλος αυτής της αποκριάτικης περιόδου που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες; Ότι η πιο μεγάλη σκευωρία στην ιστορία του ελληνικού κράτους, είναι η συγκάλυψη του σκανδάλου αυτού”.

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.