Κυριακή 05.04.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διάλογο από «μηδενική βάση» ζητάει πλέον ο Μουτζούρης από τον Μηταράκη

Διάλογο από «μηδενική βάση» ζητάει πλέον ο Μουτζούρης από τον Μηταράκη

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου προσκάλεσε τον υπουργό Μετανάστευσης να επισκεφθεί το νησί για να ξεκινήσει ο διάλογος για τις κλειστές δομές «από μηδενική βάση»

Πρόσκληση προς τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο να επισκεφθεί τη Μυτιλήνη προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος με την κυβέρνηση σχετικά με τη δημιουργία κλειστών δομών διαμονής προσφύγων και μεταναστών στα νησιά, «αλλά από μηδενική βάση» όπως επισήμανε, απηύθυνε σήμερα ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Την πρόσκληση ο Περιφερειάρχης την απηύθυνε μετά τη σύσκεψη που είχε με τους επικεφαλής των παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Στη διάρκεια της, τους ενημέρωσε για όσα συζητήθηκαν στις Βρυξέλλες, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επιτάξεις περιοχών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.