Δευτέρα 27.01.2020

Κασιμάτη: Δεν βγήκα στα κανάλια για να μοιράζω συγγνώμες

"Ήταν ένα συμφραζόμενο διαφορετικό, αλλότριο"

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κασιμάτη, που έγραψε στα social media "η διεύρυνση γκαζώνει. Μπάτσοι - γουρούνια- δολοφόνοι", μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε «Δεν ήθελα να θίξω με οποιοδήποτε τρόπο το αστυνομικό σώμα»,

Η κ. Κασιμάτη δήλωσε ότι ήδη από την πρώτη επιστολή που έστειλε στην ΠΟΑΣΥ προκύπτει ότι λυπάται για τη χρήση της φράσης και πως το σχόλιο ήταν σε έναν διάλογο εντελώς άσχετο με το αστυνομικό σώμα.

«Ήταν ένα σχόλιο άσχετο, σε έναν διάλογο άσχετο με την αστυνομία. Ήταν ένα συμφραζόμενο διαφορετικό, αλλότριο, όπου χρησιμοποιήθηκε όντως αυτή η φράση από εμένα. Καμιά αντικειμενική ή υποκειμενική διάθεση από εμένα δεν προέκυπτε από αυτό το σχόλιο, ότι ήθελα να θίξω με οποιοδήποτε τρόπο το αστυνομικό σώμα», είπε η κ. Κασιμάτη.

Στην ερώτηση εάν ζητεί συγγνώμη για την χρήση της φράσης, η βουλευτής απάντησε ότι απολογήθηκε από την πρώτη στιγμή και «δεν βγήκα στο κανάλι σας ή οπουδήποτε αλλού για να μοιράζω συγγνώμες. Ό,τι είπα, είπα και θεωρώ ότι είναι επαρκές».

Η κ. Κασιμάτη, εκτίμησε ότι οι αντιδράσεις που εκφράστηκαν έχουν «σαφώς και πολιτικά χαρακτηριστικά» και πως είναι τιμή της να την κατηγορούν «ο Μπογδάνος, ο Πλεύρης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και όλο το κακό, ακροδεξιό συναπάντημα της Νέας Δημοκρατίας».

Τέλος, είπε ότι κατά την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν σημειώθηκε ούτε ένας θάνατος αστυνομικού «και έτσι κοιτάμε τους αστυνομικούς στα μάτια».

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.