Παρασκευή 10.07.2020

Έδειραν ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε γάμο στις Σέρρες

Χτυπήματα και προπηλακισμούς δέχτηκαν δύο ελεγκτές της ΑΑΔΕ οι οποίοι προσπάθησαν να διενεργήσουν έλεγχο σε παραλίμνιο κέντρο διασκέδασης στην Κερκίνη Σερρών, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι.

Ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου εφοριακών κατήγγειλε πως οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να εργαστούν διακριτικά αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος – πιθανότατα για να αποτρέψει εξέταση των βιβλίων του – ενημέρωσε με μικρόφωνο τους παρευρισκόμενους για την παρουσία των ελεγκτών.Ομάδα περίπου 40 έως 50 θαμώνων εγκλώβισε τους εφοριακούς στην κουζίνα και τους εξύβρισε. Στην συνέχεια ορισμένοι έσκισαν τα ρούχα ενός εφοριακού και τον χτύπησαν. Το θύμα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Σαϊτανούδης, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι οι ελεγκτές δεν γνώριζαν ότι στο κατάστημα φιλοξενούνταν γλέντι, καθώς οι έλεγχοι, με βάση το ΑΦΜ των επιχειρήσεων, προγραμματίζονται στοχευμένα στα κεντρικά της ΑΑΔΕ στην Αθήνα.


Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.