Σάββατο 11.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Κ. Μπογδάνος στη Βουλή: Δεν υπάρχουν όπλα με ιδεολογική ασυλία (VIDEO)

Κ. Μπογδάνος στη Βουλή: Δεν υπάρχουν όπλα με ιδεολογική ασυλία (VIDEO)

"Δεν υπάρχουν όπλα με ιδεολογική ασυλία, ούτε κάποιοι που να είναι πιο ίσοι από τους άλλους, ούτε μειονότητες με δικαιώματα σημαντικότερα από αυτά της πλειονότητας. Τέλος με τα παράλογα αυτονόητα ενός προοδευτικού ολοκληρωτισμού." είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Α' Αθήνας με τη ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στη συζήτηση της Ολομέλειας για το νομοσχέδιο που αφορά στις αλλαγές του Ποινικού Κώδικα.

Ο γαλάζιος βουλευτής, επιγραμματικά, υπενθύμισε δηλώσεις τόσο του πρώην πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, όσο και του Γ. Κυρίτση για τις μολότοφ και επεσήμανε, απαντώντας τους εμμέσως, πως η μολότοφ είναι φονικό όπλο.

Ο κος Μπογδάνος, όμως, αναφέρθηκε και στο βανδαλισμό ορθόδοξων εκκλησιών, αλλά και μνημείων άλλων θρησκειών, εγείροντας έτσι το ζήτημα αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων. 

Ο βουλευτής της ΝΔ, κλείνοντας, αναφέρθηκε στην προεκλογική δέσμευση, που αποτελεί και προτεραιότητα της σημερινής κυβέρνησης, και δεν είναι άλλη από την αποκατάσταση της νομιμότητας και της τάξης. "Κάποιοι αντιδρούν. Θέλουν να διατηρήσουν τις εξαιρέσεις τους: στα Εξάρχεια, στα πανεπιστήμια, στα υπόγεια εργαστήρια μολότωφ του Πολυτεχνείου, στις καταλήψεις. Θέλουν να μπορούν ατιμώρητοι να επικροτούν και να υποκινούν δολοφονικές, τρομοκρατικές ιδέες και πράξεις. Και βεβαίως, βρίσκουν τους γνωστούς, πάντα πρόθυμους ιδεολογικούς υποστηρικτές και συνοδοιπόρους. Δεν θα τους περάσει. Η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων τους απορρίπτει" είπε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά.

"Στο δικό μας βιβλίο, όλοι είναι ίσοι, χωρίς αστερίσκους" είπε, στο τέλος, ο βουλευτής που νωρίτερα είχε αναφέρει ότι  "Κάποιοι βλέπουν την κατοχή και τη χρήση της μολότοφ σαν δημοκρατική τους κατάκτηση. Θυμίζουν τη φράση από τη "Φάρμα των Ζώων" του Οργουελ, που λέει πως «Όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά κάποια είναι πιο ίσα απ´τα άλλα»".

Δείτε το VIDEO της ομιλίας του

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.