Παρασκευή 29.05.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει για την αστυνομική βία αλλά τη χρησιμοποίησε 4,5 χρόνια

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει για την αστυνομική βία αλλά τη χρησιμοποίησε 4,5 χρόνια

O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στο ζήτημα με τα πανεπιστήμια.

Ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι ως φοιτητής «στο μάθημα της Πολιτειολογίας του Δρόσου το πρώτο πράγμα που έμαθα ως φοιτητής ήταν ότι κράτος είναι η νόμιμη άσκηση βίας».

Όπως είπε, όχι απλά εμμένει στις δηλώσεις του, αλλά δυσκολεύεται να κατανοήσει τις αντιδράσεις της αντιπολιτεύσεως. «Γιατί πρέπει να εξηγώ τα βασικά στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει εξηγήσεις; Λέω αυτονόητα πράγματα για τους μαρξιστές», σημείωσε.

Ερωτηθείς σχετικά σε συνέντευξη τύπου, κατά την παρουσία της νέας ηγεσίας του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ο κ. Βορίδης επισήμανε ότι «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέση τον αφοπλισμό της αστυνομίας ή την κατάργηση των ΜΑΤ, να την καταθέσει και να γίνει δημόσια συζήτηση επ’ αυτού. Φωνάζει για αστυνομική βία αλλά τη χρησιμοποίησε καθ’ όλη τη διάρκεια των 4,5 χρόνων της διακυβέρνησής του Από τη μία τάσσεται υπέρ της αναγκαιότητος να μπει μία τάξη στα Πανεπιστήμια και από την άλλη κλείνει το μάτι στην ανομία μέσα σε αυτά».

Αναλυτικά, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε:

«Εμμένω στις δηλώσεις μου τις οποίες θεωρώ μια κλασική παραδεδεγμένη σταθερά. Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τις αντιδράσεις της αντιπολιτεύσεως. Γιατί πρέπει να εξηγώ τα βασικά στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει εξηγήσεις; Λέω αυτονόητα πράγματα για τους μαρξιστές.

Στο μάθημα της Πολιτειολογίας του Δρόσου το πρώτο πράγμα που έμαθα ως φοιτητής ήταν ότι κράτος είναι η νόμιμη άσκηση βίας.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέση τον αφοπλισμό της αστυνομίας ή την κατάργηση των ΜΑΤ, να την καταθέσει και να γίνει δημόσια συζήτηση επ’ αυτού. Φωνάζει για αστυνομική βία αλλά τη χρησιμοποίησε καθ’ όλη τη διάρκεια των 4,5 χρόνων της διακυβέρνησής του.

Από τη μία τάσσεται υπέρ της αναγκαιότητος να μπει μία τάξη στα Πανεπιστήμια και από την άλλη κλείνει το μάτι στην ανομία μέσα σε αυτά».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.