Σάββατο 11.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Μαξίμου σε ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι: Η κλιματική αλλαγή οδήγησε σε φωτιά - Η ανεπάρκειά σας σε νεκρούς

Μαξίμου σε ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι: Η κλιματική αλλαγή οδήγησε σε φωτιά - Η ανεπάρκειά σας σε νεκρούς

Να σταματήσει να υπενθυμίζει στους πολίτες το μέγεθος της ανικανότητάς του καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ το Μέγαρο Μαξίμου, με ανακοίνωσή του και  αφορμή την νέα κόντρα κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πυρκαγιά στο Μάτι.

Το γραφείο του πρωθυπουργού υπενθυμίζει ακόμα πως για την συγκεκριμένη τραγωδία και τις ευθύνες των αρμοδίων «υπάρχει ανοιχτή υπόθεση στη δικαιοσύνη».

H ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου
«Η πραγματικότητα είναι ότι η κλιματική αλλαγή συντελεί στο να έχουμε περισσότερες και πιο έντονες δασικές πυρκαγιές. Αυτό αυξάνει την ευθύνη του κράτους να τις αντιμετωπίσει. Στο Μάτι η κλιματική κρίση οδήγησε στις φωτιές και η ανεπάρκεια του κράτους οδήγησε, δυστυχώς, στους 102 νεκρούς. Φέτος με εκατοντάδες πυρκαγιές δεν υπήρχε ούτε ένας νεκρός. Κλιματική αλλαγή είχαμε και πέρυσι και φέτος. Σταματήστε να υπενθυμίζετε στους πολίτες το μέγεθος της ανικανότητας σας. Οι Ερινύες θα σας κυνηγούν για πάντα. Και μην ξεχνάτε ότι για το Μάτι υπάρχει ανοιχτή υπόθεση στη δικαιοσύνη».

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης είχε κατηγορήσει τον πρωθυπουργό για«τυμβωρυχία χωρίς αιδώ» με στόχο «μικροκομματικά οφέλη», ενώ διατύπωσε την απαίτηση, να ζητήσει συγνώμη.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.