Πέμπτη 28.05.2020

Οι Τούρκοι στρατιώτες συλλαμβάνουν σαν Τζιχαντιστές τους Κούρδους

Σοκαριστικές είναι  οι φωτογραφίες που έφθασαν στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που επιχειρούν στη Συρία.

 Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τους Κούρδους που συλλαμβάνουν οι Τούρκοι στρατιώτες, να μεταφέρονται με κουκούλες στο κεφάλι και με δεμένα τα χέρια, σαν τους ομήρους των τζιχαντιστών.

Οι συλλήψεις, όπως αναφέρει η εφημερίδα Huriyet, έγιναν από κοινού από τις Τουρκικές Ενοπλες δυνάμεις και τον λεγόμενο Εθνικό στρατό της Συρίας, σε χωριά της Συρίας τα οποία βρίσκονται πλέον υπό τον έλεγχο των Τούρκων. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ρεπορτάζ οι «τρομοκράτες του YPG/PKK συλλαμβάνονται ο ένας μετά τον άλλο» στην διάρκεια της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνης» που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι συλλήψεις έγιναν στην περιοχή Ρεσουλάιν, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που η Τουρκία ονομάζει τρομοκράτες, ανήλθε σε συνολικά 11 άτομα.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.