Παρασκευή 21.02.2020

Υπογράφηκε και η τελευταία ΚΥΑ για την επένδυση στο Ελληνικό

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης, υπεγράφη η τέταρτη και τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά στην πολεοδόμηση ακινήτου στην επένδυση του Ελληνικού.

Με  την παρούσα απόφαση ολοκληρώνεται η λεγόμενη πολεοδομική ωρίμανση του ακινήτου και ακολουθεί τις ΚΥΑ για το μητροπολιτικό πάρκο, το καζίνο και για τις ζώνες ανάπτυξης.

Είχε προηγηθεί η έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ώστε να ξεπεραστούν τα κωλύματα που υπήρχαν.

Ουσιαστικά πρόκειται για άθλο της κυβέρνησης και προσωπικά του υπ. Ανάπτυξης κ. Αδ. Γεωργιάδη, που ανέλαβε όλο τον κυβερνητικό συντονισμό, καθώς μέσα σε τρεις μήνες επιτεύχθηκε αυτό που για χρόνια υλοποιούνταν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες,  Mohegan και Hard Rock International θα διεκδικήσουν για την άδεια, ώστε για να προχωρήσουν στην ανέγερση resort που θα καταστήσει την Αθήνα τον κορυφαίο προορισμό ψυχαγωγίας στη Νοτια Ευρώπη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ανάδοχος θα μπορούσε να προκύψει εντός 1,5 μήνα στην περίπτωση που δεν υπάρξουν προσφυγές και ενστάσεις από τους διεκδικητές.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.