Κυριακή 05.04.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Μητσοτάκης: Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση του ψεύδους, της εξαπάτησης και του κυνισμού

Μητσοτάκης: Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση του ψεύδους, της εξαπάτησης και του κυνισμού

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του κατηγορώντας την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου και λέγοντας συγκεκριμένα πως την καταψηφίζει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταψηφίζει "τον τελευταίο προϋπολογισμό" που φέρνουν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι στις εκλογές θα κλείσει και ο κύκλος "της χειρότερης κυβέρνησης" που γνώρισε η χώρα από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

"Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό. Καταψηφίζουμε όχι μόνο τις επιμέρους προβλέψεις του, αλλά μέσω αυτού συνολικά την κυβέρνηση. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση του ψεύδους, της εξαπάτησης, της αλαζονείας και του κυνισμού. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που έκανε χειρότερη τη ζωή των Ελλήνων και ειδικά των πιο αδύναμων.  Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση των φόρων και της βαριάς μακροχρόνιας λιτότητας. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση των απαράδεκτων εθνικών υποχωρήσεων. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση των σκανδάλων και της διαπλοκής. Καταψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ και ό,τι αυτοί συμβολίζουν: Τον λαϊκισμό. Τη δημαγωγία. Την πολιτική χωρίς αρχές. Τους κομματικούς διορισμούς. Την αλαζονεία. Την ανικανότητα. Την πολιτική για το κόμμα και όχι για την πατρίδα. Τον καταψηφίζουμε όχι μόνο εμείς, αλλά και η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων. Στις εκλογές που έρχονται, θα κλείσει οριστικά ο θλιβερός κύκλος της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης", σημείωσε, στην παρέμβασή του, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Εστιάζοντας, δε, στο χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στον τηλεοπτικό σταθμό "Σκάι", στράφηκε κατά της συγκυβέρνησης, στέλνοντας, παράλληλα, το μήνυμα ότι όσοι φαντασιώνονται ένοπλους αγώνες και επαναστάσεις σε βάρος της Δημοκρατίας και των θεσμών θα οδηγηθούν επί των ημερών της "γαλάζιας" παράταξης στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση είναι ένα ακόμη αποτέλεσμα της στρατηγικής της έντασης που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά χρόνια. Από την εποχή που, όπως σχολίασε, ήταν ακόμη στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

"Στοχοποιείτε, με ύφος και επίθετα ξένα στον δημοκρατικό διάλογο, έντυπα και σταθμούς, εκδότες και δημοσιογράφους με τρόπο που δεν έχει γίνει ποτέ και από κανέναν τα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Έχετε καταγγείλει πρόσωπα και πρωτοσέλιδα, έχετε προεξοφλήσει δικαστικές αποφάσεις, έχετε αποκαλύψει μέχρι και στοιχεία πόθεν έσχες δημοσιογράφων που δεν σας αρέσουν τα γραπτά τους. Η τρομοκρατία μπορεί να οργανώνεται σε κάποιες  γιάφκες συνωμοτών κατά της δημοκρατίας, γεννιέται όμως στα λόγια ακραίου διχασμού και στα κηρύγματα μίσους. Η τρομοκρατία θρέφεται μέσα σε μια κοινωνία που, ένα τμήμα της τουλάχιστο, έχει αποκτήσει δυστυχώς ένα αίσθημα  ανοχής στη βία.  Και για αυτά φέρετε και προσωπική ευθύνη, κ. Τσίπρα… Όταν οι εξτρεμιστές χαρακτηρίζονται "αγωνιστές" ή, απλώς, "παιδιά", τότε αποκτούν άλλοθι και οι ενέργειές τους. Όταν από επίσημα χείλη στοχοποιούνται πρόσωπα και αντιλήψεις, τότε διευκολύνεται η δουλειά των κουκουλοφόρων. Και όταν τα κρούσματα όλο και αυξάνονται, αλλά οι συλλήψεις όλο και μειώνονται, τότε η ανομία γιγαντώνεται", τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.