Κυριακή 05.04.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • ΝΔ για Βούτση: Συμπεριφέρεται σαν να προεδρεύει σε συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ για Βούτση: Συμπεριφέρεται σαν να προεδρεύει σε συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

"Κόκκινο" χτύπησε το θερμόμετρο στην Ολομέλεια, όταν ο επικεφαλής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση ώστε να επαναφέρει στην τάξη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που διέκοπτε συνέχεια την ομιλία του.

Σύμφωνα με βουλευτές οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά το περιστατικό, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου διέκοπτε διαρκώς με φωνές και χειρονομίες την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, με τρόπο που ο τελευταίος ζήτησε εμφανώς εκνευρισμένος την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, η εν λόγω βουλευτής απευθύνθηκε προσβλητικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη κι ενώ ο ΠτΒ το άκουσε, αρνήθηκε να παρέμβει.

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν ο ΠτΒ ύψωσε τον τόνο της φωνής στον Κυριάκο Μητσοτάκη, και αντί να ανακληθεί στην τάξη το μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βούτης έστρεψε τα πυρά του κατά του Προέδρου της ΝΔ.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ο ΠτΒ συμπεριφέρεται σαν  να είναι η Βουλή το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και προεδρεύει ως Πρόεδρος Συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.