Τρίτη 07.04.2020

Συνεδριάζει χωρίς Καμμένο το υπουργικό συμβούλιο

Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί, στη Βουλή.

Στο σημερινό υπουργικό ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να αναφερθεί στον προγραμματισμό και στην υλοποίηση των κυβερνητικών δράσεων για το επόμενο διάστημα. Ένα από τα βασικά θέματα θα είναι και το θέμα των προσλήψεων. Άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες συνεχώς, ο ένας μετά τον άλλον, οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλουν διορισμούς. 

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται σήμερα να αναφερθεί σε προσλήψεις στην Παιδεία, κάτι που είχε προαναγγείλει πρόσφατα και ο Κώστας Γαβρόγλου. Πρόκειται για τις διαδικασίες με τις οποίες θα γίνουν, μέσω ΑΣΕΠ, οι προσλήψεις 4.500 εκπαιδευτικών και εξειδικευμένου προσωπικού στην Ειδική Αγωγή και 15.000 μόνιμων καθηγητών την τριετία 2019-2021.

Στο υπουργικό αναμένεται να συζητηθούν και οι εκκρεμότητες για τη νέα χρονιά, ενόψει του δεύτερου report από τους δανειστές στις αρχές του χρόνου, από το οποίο και θα εξαρτηθεί η επιστροφή των κερδών της ΕΚΤ από τα ελληνικά ομόλογα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, θα απουσιάζει από το υπουργικό συμβούλιο, όπως ανακοίνωσε, μέσω Twitter, και έσπευσε να εξηγήσει τον λόγο, προκειμένου να προλάβει σενάρια επιστημονικές φαντασίας, όπως έγραψε.

«Για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.


Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.