Τρίτη 25.02.2020

Subaru: Στροφή στην ηλεκτροκίνηση

Η Ιαπωνική εταιρεία δεν είχε δείξει ζήλο για να εξηλεκτρίσει την γκάμα της.

Ωστόσο όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν. Το φιλόδοξο σχέδιο που ανακοίνωσε προβλέπει τα επόμενα χρόνια να έχει μοντέλα με ελάχιστους έως καθόλου ρύπους. 

Πως θα το πετύχει αυτό;

Η αυτοκινητοβιομηχανία θα αναπτύξει ένα «ισχυρό υβριδικό» όχημα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες της Toyota, όπως ανέφερε το πρακτορείο Reuters, ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιήσει και την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συμμετρική τετρακίνηση. Επιπλέον η Toyota θα βοηθήσει την Subaru να επιτύχει το στόχο της, ο οποίος είναι να πουλήσει τουλάχιστον 40% αμιγώς ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα έως το 2030.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ένα ολοκαίνουριο όχημα βρίσκεται υπό εξέλιξη του οποίου κυκλοφόρησαν τα πρώτα σκίτσα. Αυτό είναι πιθανότατα ένα preview του EV παραγωγής , το οποίο πιθανά να έχει το σχήμα ενός crossover. Σύμφωνα με το φιλόδοξο σχέδιο της Subaru, η εταιρία θα πουλά μόνο ηλεκτρικά οχήματα το πρώτο μισό της δεκαετίας του 2030. «Παρόλο που χρησιμοποιούμε την τεχνολογία της Toyota, θέλουμε να κατασκευάσουμε υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα με την τεχνολογία Subaru», σχολίασε πρόσφατα ο Chief Technology Officer, Tetsuo Onuki.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.