23 Αυγούστου 2019

ΑΓΟΡΕΣ

ΑΓΟΡΕΣ
Την αδυναμία του να κινηθεί αποφασιστικά ανοδικά πάνω από τις 830 μονάδες δείχνει σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο κινείται επιφυλακτικά, καθώς οι επιλεκτικές κινήσεις των αγοραστών δεν μπορούν να διασφαλίσουν το θετικό κλίμα στο ταμπλό.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Μικτά πρόσημα με απώλειες στον "πυρήνα" και μικρά κέρδη στην "περιφέρεια" εμφανίζουν σήμερα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με το "βλέμμα" των επενδυτών να παραμένει στραμμένο τόσο στην Ιταλία λόγω πολιτικής κρίσης όσο και στις ΗΠΑ λόγω της αναζωπύρωσης των ανησυχιών για ύφεση μετά τη νέα αντιστροφή της καμπύλης αποδόσεων για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Με κέρδη κοντά στο 1% έκλεισαν οι βασικοί δείκτες της Wall Street την Τετάρτη στο κλίμα αισιοδοξίας που διαμόρφωσαν τα ισχυρά αποτελέσματα τριμήνου των κολοσσών της λιανικής Target και Lowe’s.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Θετικό κλίμα επικρατεί σήμερα στις ευρωπαϊκές αγορές, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να παραμένει στραμμένο στην Ιταλία μετά την παραίτηση Κόντε, ενώ παράλληλα με ενδιαφέρον αναμένονται τα πρακτικά από την τελευταία συνεδρίαση νομισματικής πολιτικής της αμερικανικής Fed.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Νευρικότητα επικρατεί σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο προσπαθεί να βρει διέξοδο σε ένα περιβάλλον απουσίας εγχώριων εξελίξεων αλλά και έντονων διεθνών διεργασιών, ειδικά στη γείτονα χώρα Ιταλία, οι οποίες επηρεάζουν την εμπιστοσύνη στις αγορές της νότιας Ευρώπης.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Αρνητικό κλίμα, αν και με περιορισμένες απώλειες, επικρατεί σήμερα στις ασιατικές αγορές στον απόηχο του χθεσινού κλεισίματος της Wall Street σε χαμηλά ημέρας εν μέσω αναζωπύρωσης των φόβων για ύφεση στην μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Κοντά στα χαμηλά της ημέρας έκλεισαν οι δείκτες της Wall Street την Τρίτη τερματίζοντας ένα ανοδικό σερί τριών συνεδριάσεων, καθώς οι επιθετικές δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για την Κίνα και η πολιτική αστάθεια στην Ιταλία επανέφεραν στο προσκήνιο την γεωπολιτική αβεβαιότητα.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Με μικρές απώλειες κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street την Τρίτη εν μέσω νηνεμίας από το μέτωπο των εμπορικών διαπραγματεύσεων Κίνας – ΗΠΑ, με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στα τελευταία αποτελέσματα τριμήνου αμερικανικών κολοσσών όπως η Home Depot.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Σε αρνητικό έδαφος ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Τρίτης τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τις πιέσεις να είναι ισχυρότερες στην περιφέρεια της Ευρωζώνης καθώς η κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ιταλία πυροδότησε ανησυχίες για την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης.

Tags:

ΑΓΟΡΕΣ
Σταθεροποιητικά κινήθηκε το Χρηματιστήριο στη σημερινή συνεδρίαση, μετά τη χθεσινή εκρηκτική άνοδο, ενώ μειωμένος παρουσιάσθηκε ο όγκος των συναλλαγών.

Tags:

Ροή Ειδήσεων

Meaculpa.gr

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού. Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε τα σημαντικότερα νέα μας!