Παρασκευή 29.05.2020

Πατούλης και Σγουρός αποφασισμένοι για συνεργασία

Στην εξεύρεση άμεσων λύσεων για τα «σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Αττική χωρίς να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος» αποτελεί «μέγιστη προτεραιότητα» από την 1η Σεπτεμβρίου που ξεκινά η θητεία της νέας περιφερειακής Αρχή στην Αττική, συμφώνησαν ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο επικεφαλής της Παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», Γ. Σγουρός.

«Τα προβλήματα των πολιτών είναι πάνω από κόμματα και ιδεολογικές διαφορές», σημείωσε ο κ. Πατούλης. Επιπλέον, εξέφρασε την πρόθεση να συνεργαστεί «με όλες τις παρατάξεις χωρίς αγκυλώσεις και ιδεοληψίες, στη βάση των προγραμματικών μας συγκλίσεων και στόχο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση και οι δύο εστίασαν στην αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια, μέσα από γρήγορες και ριζικές πρωτοβουλίες. Έμφαση, δε, δόθηκε στην ανάγκη διασφάλισης της κυβερνησιμότητας, προκειμένου να μην υπάρξουν χρονοτριβές στην ανάληψη κρίσιμων αποφάσεων. Στην κατεύθυνση αυτή θα δρομολογηθούν και επιμέρους συνεργασίες ανάμεσα σε στελέχη των δύο παρατάξεων, όπως αναφέρθηκε.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του και ο κ. Σγουρός αποκλείοντας, ωστόσο, κάθε ενδεχόμενο εφαρμογής του άρθρου 1 του πρόσφατου νόμου 4623/2019 περί σύμπραξης παρατάξεων. Τονίζει, δε, ότι «οδηγός των αποφάσεών μας είναι η αγάπη μας για τον θεσμό και την Αττική και η ανταπόδοση της εμπιστοσύνης προς τους χιλιάδες συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους ως μία παράταξη ανεξάρτητη στην πράξη που ενεργεί για το συμφέρον των πολιτών της Αττικής και μόνον αυτό».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.