Πέμπτη 28.05.2020

Πατούλης: Στόχος μας η ισότιμη ανάπτυξη και των 66 δήμων της Αττικής

Για θέματα, τα οποία σχετίζονται με αναγκαία έργα και υποδομές που πρέπει να δρομολογηθούν στην περιοχή, με στόχο την αναπτυξιακή αναβάθμιση του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, συζήτησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης και ο δήμαρχος Δάφνης- Υμηττού, Αναστάσιος Μπινίσκος.

Ειδικότερα, ο κ. Μπινίσκος τόνισε πως προτεραιότητα έχουν τα έργα ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του δήμου, καθώς και η επισκευή και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται κοντά στο Θέατρο Βράχων.

Από την πλευρά του, ο κ. Πατούλης διαμήνυσε στον δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, πως βούληση της Περιφέρειας είναι να υποστηρίξει έργα που θα βελτιώσουν την εικόνα των δήμων. Ταυτόχρονα, επισήμανε, ότι αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση η χρηματοδότηση ώριμων μελετών για έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα, με στόχο την ισότιμη ανάπτυξη όλων των δήμων της Αττικής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.