Σάββατο 22.02.2020

Τρεις συμβουλές για πιο νεανική όψη

Θέλεις να έχεις πιο νεανική όψη; Αυτές είναι οι συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις.

Όταν οι ρυτίδες και οι κηλίδες κάνουν την εμφάνισή τους, εμείς απλά ακολουθούμε τα τρία παρακάτω βηματάκια για να νιώθουμε και να φαινόμαστε νεότερες!

Μην κάνετε απολέπιση πάρα πολύ συχνά

Η καθημερινή απολέπιση με άλφα υδροξύ οξέα διασπά το φράγμα του δέρματος, καθιστώντας έτσι ευκολότερη την εισχώρηση των περιβαλλοντικών ρύπων. καλό θα ήταν να κάνετε μόνο μια φορά το μήνα. Η απολέπιση με τα οξέα στο σπίτι όχι περισσότερο από μία φορά ή δύο φορές την εβδομάδα.

Χρησιμοποιήστε αντιοξειδωτικά

Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα, έτσι ώστε να μπορούν να αγωνιστούν αποτελεσματικά τα διάφορα είδη των επιβλαβών ουσιών που είστε εκτεθειμένοι. Είναι σημαντικό να εφαρμόσετε τις κρέμες το πρωί για να προστατεύσετε τον εαυτό σας όλη την ημέρα.

Φορέστε αντηλιακό 

Οι ζημιές από τη ρύπανση στο στρώμα του όζοντος της Γης και η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία είναι η πιθανή αιτία για αυτές τις καφέ κηλίδες στο δέρμα. Γι ‘αυτό είναι ζωτικής σημασίας το αντηλιακό όλο το χρόνο, ακόμη και σε γκρίζες μέρες.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.