Τρίτη 14.07.2020

Αναδρομικά: Πώς και πόσα χρήματα θα πάρουν οι συνταξιούχοι

Για το χρονικό διάστημα των έντεκα μηνών (Ιούνιος του 2015 μέχρι Μάιο του 2016) δικαιούνται αναδρομικά οι συνταξιούχοι με βάση τις αποφάσεις της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας που δημοσιεύθηκαν σήμερα, Τρίτη.

Επίδομα γέννησης: Εγκρίθηκε η δαπάνη για την καταβολή του - Ποιους αφορά

"Πράσινο φως" για την καταβολή του επιδόματος γέννησης στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Ιουνίου 'άναψε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σε διαβούλευση ο νέος πτωχευτικός μέχρι το τέλος του μήνα

Τα ανοιχτά μέτωπα του νέου πτωχευτικού νόμου και του προγράμματος «γέφυρα» που προβλέπει την επιδότηση των δόσεων δανείων με υποθήκη την πρώτη κατοικία για ενήμερους και «κόκκινους» δανειολήπτες που πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού, εξετάστηκαν...

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν αύριο τρία ενισχυμένα προγράμματα επιδότησης εργασίας

Από αύριο, Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στις 10:00, ξεκινούν οι αιτήσεις εργοδοτών για τρία προγράμματα απασχόλησης με συνολικά 18.000 νέες θέσεις εργασίας και αυξημένη επιδότηση από 75% έως 90% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.