Τρίτη 07.04.2020
  • Αρχική
  • Κόσμος
  • Αναβλήθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ λόγω κορωνοϊού

Αναβλήθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ λόγω κορωνοϊού

Τo παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στη Νότια Κορέα αναβλήθηκε μέχρι τον Ιούνιο λόγω ανησυχιών για την υγεία, εξαιτίας του κορωνοϊού (COVID-19)

Η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 22 με 29 Μαρτίου στην πόλη Μπουσάν, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της χώρας, αλλά θα μεταφερθεί προσωρινά από 21 έως 28 Ιουνίου, ανέφεραν οι διοργανωτές την Τρίτη.

«Δεδομένης της αβεβαιότητας και της μεταβαλλόμενης κατάστασης στην Νότια Κορέα εν μέσω της εκδήλωσης του COVID-19 σε όλη τη χώρα, η απόφαση έγινε με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των παικτών, αξιωματούχων και φιλάθλων, που επικράτησε ως η πρώτη προτεραιότητα», δήλωσε η διεθνής ομοσπονδία πινγκ πονγκ.
Ο κορωνοϊός επηρέασε αθλητικά γεγονότα

Ο κορωνοϊός είχε σοβαρό αντίκτυπο στα αθλητικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο, καθώς αναβλήθηκε το Grand Prix της Φόρμουλα 1 στο Χονγκ Κονγκ, ενώ πρόσφατα μετά τους 7 θανάτους και τα δεκάδες κρούσματα στην Ιταλία ενώ η κυβέρνηση προσανατολίζεται να διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους οι επόμενοι αγώνες.

Όσον αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πάντως οι οποίοι ξεκινούν στις 24 Ιουλίου, ο υπουργός υγείας της Ιαπωνίας, Κατσουνόμπου Κάτο, δήλωσε σήμερα ότι ήταν ακόμη πολύ νωρίς για «να συζητήσουμε για την ακύρωση των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο».

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.