Κυριακή 31.05.2020

Γεωργιάδης: Οι καταλήψεις είτε σε σχολεία είτε σε πανεπιστήμια είναι παράνομες

Στην υπόθεση Novartis και στην κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο Blue Sky ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης.

«Σκάνδαλο Novartis, όπως γίνεται λόγος, δεν υπάρχει, εφόσον δεν υπάρχει υλικό που να το στοιχειοθετεί» τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, ίδιος διερωτήθηκε γιατί εδώ και δύο χρόνια δεν είχε κληθεί να καταθέσει ο κ. Φρουζης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, στην εισαγωγική του κατάθεση, ο Κωνσταντίνος Φρουζής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίεση που του άσκησε η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. Κατά τον κ. Φρουζή η κυρία Τουλουπάκη τον πίεζε να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα.

Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες, είτε γίνονται σε πανεπιστήμια, είτε σε σχολεία. Ερωτηθείς για το μεταναστευτικό, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι μέχρι το Μάρτιο η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί, ενώ τέλος, σε ότι αφορά στο Ελληνικό, ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουν ξεκινήσει οι μπουλντόζες.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.