Πέμπτη 28.05.2020

Nοτοπούλου: Θλιβερό που η ΝΔ αποσιωπά το επιτυχημένο έργο του ΣΥΡΙΖΑ

H τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή την ανακοίνωση συμφωνίας για έναρξη Αθήνα- Σαγκάη υποστηρίζει ότι η συμφωνία κλείστηκε τον Ιανουάριο του 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και απλά τώρα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε τις υπογραφές.

«Είναι θλιβερό που η ΝΔ δεν παραδέχεται ότι το κράτος έχει συνέχεια, που αποσιωπά το επιτυχημένο έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σημειώνεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη συνάντηση του προέδρου της εταιρείας Zeal Hong Laing με τον γγ Τουρισμού Κωνσταντίνο Λούλη και τον γενικός πρόξενο Βασίλη Κονιάκο. Η συμφωνία για απευθείας πτήσης Αθήνας – Σαγκάης, θεωρείται πολύ σημαντική, που θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα για τη χώρα μας κυρίως στους τομείς του τουρισμού και του εμπορίου.
Ολόκληρη η δήλωση της Κ. Νοτοπούλου
Η ιστορική συμφωνία για την έναρξη της πτήσης Αθήνας- Σαγκάης δεν κλείστηκε τώρα.Κλείστηκε τον Ιανουάριο του 2019 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέχεια της πτήσης Αθήνας- Πεκίνο από το 2017.

Η τότε Yπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στη Σαγκάη τον Ιανουάριο του 2019, σχεδόν ένα χρόνο πριν δηλαδή, με τον πρόεδρο της Juneayo Air, οπότε και πραγματοποιήθηκαν οι διαπραγματεύσεις, έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις, και οριστικοποιήθηκε η συνεργασία και η συμφωνία για την έναρξη της πτήσης. Η κυβέρνηση της ΝΔ ήρθε απλά και την υπέγραψε.

Και είναι θλιβερό που δεν παραδέχεται ότι το κράτος έχει συνέχεια, που αποσιωπά το επιτυχημένο έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, και το παρουσιάζει για μία ακόμη φορά ως δικό της.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.