Κυριακή 12.07.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Κανονικά τα μαθήματα στα σχολεία μετά τις 10 π.μ. - Κλειστά τα σχολεία στα Μέγαρα

Κανονικά τα μαθήματα στα σχολεία μετά τις 10 π.μ. - Κλειστά τα σχολεία στα Μέγαρα

Κανονικά θα διεξαχθούν τα μαθήματα στα σχολεία της Αττικής, μετά τις 10 το πρωί, πλην των σχολείων στα Μέγαρα, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Γηρυόνης».

 Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και μετά την ενημέρωση της ΕΜΥ για σταδιακή εκτόνωση των καιρικών φαινομένων κανονικά η λειτουργία όλων των σχολείων μετά τις 10 π.μ στην Αττική εκτός από τον Δήμο Μεγαρέων που θα παραμείνουν κλειστά. Μάλιστα, στην Κινέτα, όπου εντοπίστηκε και το μεγαλύτερο πρόβλημα, η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων. Ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν εγκλωβισμοί.

Με βάση την ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σταδιακή εκτόνωση των εντόνων καιρικών φαινομένων, με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, όλα τα σχολεία, εκτός από εκείνα του δήμου Μεγαρέων, θα λειτουργήσουν κανονικά μετά τις 10.

Στο δήμο Μεγαρέων λόγω των εκτεταμένων ζημιών που έχουν προκληθεί στην περιοχή, για την ασφάλεια των παιδιών, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.