Παρασκευή 10.07.2020

Tην Πέμπτη, στο Ζάππειο η ορκωμοσία του Γ. Πατούλη

Στο Ζάππειο θα πραγματοποιηθεί, το απόγευμα της Πέμπτης, η ορκωμοσία του Γιώργου Πατούλη ως περιφερειάρχης Αττικής.

Τι τελευταίες ημέρες,  έγινε προσπάθεια να εμφανιστεί η τελετή για την ορκωμοσία της νέας ηγεσίας της Περιφέρειας, μέσω δημοσιευμάτων, σαν μια αυτοκρατορικού τύπου φιέστα, με πολύ υψηλό κόστος διοργάνωσης και με συμμετοχή πάρα πολλών προσώπων από την πολιτική, τον επιχειρηματικό κόσμο και τα media.

Ορισμένα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι στην πρόσκληση, που έχει διανεμηθεί, γίνεται λόγος για «πέρας προσέλευσης» των καλεσμένων.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν από τους «άσπονδους φίλους» του Γιώργου Πατούλη έκαναν λόγο για κόστος της τελετής που θα φθάσει τις 28.000 ευρώ, ποσό που αρνήθηκε μάλιστα να υπογράψει η Ρένα Δούρου ως υπερβολικό.

Όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική...Όπως προκύπτει από τις επίσημες ανακοινώσεις, τόσο της Περιφέρειας, όσο και της παράταξης του Γιώργου Πατούλη, το κονδύλι που έχει εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, είναι της τάξης των 10.717 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Τα μισά περίπου από τα χρήματα αυτά είναι το κόστος της ενοικίασης του χώρου του Ζαππείου.

Με ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Πατούλη διέψευσε κατηγορηματικά ότι ζητήθηκε το ποσό των 28.000 ευρώ.

 Επίσης παρά τον εξαιρετικά επίσημο χαρακτήρα της πρόσκλησης του τύπωσε η παράταξη του Γιώργου Πατούλη για την τελετή, δεν προβλέπεται πέρας προσέλευσης.

meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.