Παρασκευή 10.07.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • «Με στράβωσε ο ήλιος» λέει ο οδηγός της νταλίκας που ανετράπη στο Δαφνί

«Με στράβωσε ο ήλιος» λέει ο οδηγός της νταλίκας που ανετράπη στο Δαφνί

Συγκλονισμένος είναι ο οδηγός της νταλίκας που ανετράπη, στο Δαφνί, την προηγούμενη Δευτέρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανθρώπων.

Το μεγάλο όχημα είχε πορεία στο ρεύμα προς Κόρινθο με τον οδηγό της να φρενάρει απότομα με συνέπεια να προσκρούσει σε διερχόμενο ταξί. Αμέσως μετά χτύπησε και στο διαχωριστικό διάζωμα, πέρασε στο ρεύμα προς Αθήνα και εν συνεχεία δίπλωσε στα δύο.

Την δική του εξήγηση για το τροχαίο ατύχημα που προκλήθηκε μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο οδηγός της νταλίκας.

«Σε εκείνο το σημείο είναι η ώρα τέτοια που σε στραβώνει ο ήλιος, δεν έβλεπα ούτε στα πέντε μέτρα. Ξαφνικά βλέπω ότι μπροστά μου μέσα στη λωρίδα είναι σταματημένο ένα αυτοκίνητο με αλάρμ το οποίο είχε εμπλακεί όπως έμαθα σε άλλο ατύχημα. Εκανα ελιγμό στα αριστερά, η ρεμούλκα με έσπρωξε στα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα εγώ με το αυτοκίνητό και το μπροστινό μέρος της ρεμούλκας να περάσω στο άλλο το ρεύμα. Από ευτύχημα δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο γιατί θα περνούσε από κάτω», είπε χαρακτηριστικά.

«Το ταξί το είδα όταν κατέβηκα από το όχημα, δεν ξέρω από πού ήρθε και πως βρέθηκε εκεί. Ετρεχα με 30 χιλιόμετρα. Συγκεκριμένα, 27 χιλιόμετρα έγραψε ο τακογράφος», συνέχισε ο οδηγός της νταλίκας.

meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.