Παρασκευή 29.05.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κεραμέως σε Φίλη για την ΑΣΟΕΕ: Στηρίζετε αυτούς που έκοψαν την πόρτα με αλυσοπρίονο

Κεραμέως σε Φίλη για την ΑΣΟΕΕ: Στηρίζετε αυτούς που έκοψαν την πόρτα με αλυσοπρίονο

Η κ. Κεραμέως κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για σιωπή όταν το γραφείο της δέχθηκε επίθεση από μέλη του Ρουβίκωνα, με τον κ. Φίλη να απαντά ότι η επίθεση είναι καταδικαστέα, αλλά ότι ήταν «απλά μπογιές που είναι πταίσμα ή πλημμέλημα».

 

«Θα μας βρείτε απέναντι σας στη Βουλή και στα πεζοδρόμια... Εγώ θα ξανάπαω απέναντι στην πολιορκία των φοιτητών που επιχειρείτε και τον κυβερνητικό αυταρχισμό» απάντησε ο πρώην υπουργός Παιδείας στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως 

«Θα είστε υπεύθυνη για ό,τι συμβεί στο τριήμερο των εορτασμών του Πολυτεχνείου» ανέφερε δε. 

«Στόχος της επιχείρησης ήταν η τρομοκράτηση της νεολαίας και λαού, ας αφήσει τις αντιπολιτευτικές κορώνες η κυβέρνηση» υποστήριξε ο Νίκος Φίλης. Έκανε λόγο για «ανώφελες εντάσεις σήμερα που μπορεί να οδηγήσουν αδιέξοδα». 

«Η κυβέρνηση θέλει να αλλάξει την ατζέντα, απέτυχε 100 μέρες στο προσφυγικό, και τι κάνει η κυβέρνηση; αλλάζει ατζέντα, ο νόμος του χωροφύλακα, νόμος και τάξη στα πανεπιστήμια με δυσφήμιση, δεν είναι δυνατό να γίνει αυτό αποδεκτό από κανέναν». 

Ο Νίκος Φίλης εγκάλεσε την κυβέρνηση γιατί χαρακτηρίζει κέντρα βίας και ανομίας τα πανεπιστήμια "στα οποία βρήκαν τρία ρόπαλα" με την κ. Κεραμέως να απαντά ότι "δηλαδή για εσάς, κράνη , ρόπαλα, πέτρες,  μάρμαρα , διαρρηκτικά εργαλεία είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχουν σ΄ ένα πανεπιστήμιο; Με αλυσοπρίονο πήγαν να ανοίξουν την πύλη".
 

 

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.