Κυριακή 07.06.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πέτσας: Η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ είναι παράνομη κι όχι εποικοδομητική

Πέτσας: Η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ είναι παράνομη κι όχι εποικοδομητική

Για ενδείξεις ύπαρξης κυκλώματος που πίεζε πρόσωπα σε συγκεκριμένες καταθέσεις, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με αφορμή την πρώτη κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή στην Προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο.

 Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι από τα πρώτα στοιχεία που βγαίνουν προς τα έξω υπάρχουν ενδείξεις για ένα κύκλωμα που χρησιμοποιούσε δημοσιεύματα για να προκαλεί το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης για πίεση σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ώστε να τα οδηγήσουν σε συγκεκριμένες καταθέσεις.

«Μάλλον οι μόνοι που ήξεραν ότι θα μέναμε με τον στόμα ανοιχτό είναι αυτοί που δεν ήθελαν να καταθέσει εδώ και τέσσερα χρόνια», ανέφερε σχολιάζοντας την αίσθηση που προκλήθηκε από το περιεχόμενο της κατάθεσης Φρουζή, τονίζοντας, παράλληλα, ότι περιμένει την προανακριτική να συνεχίσει ανεπηρέαστη το έργο της και αναμένει το πόρισμά της για να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα

Αναφορικά με την πολιτική αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ και τις δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το σπάσιμο του λουκέτου, ο κ, Πέτσας υποστήριξε ότι η αντιπολίτευση που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «παλαβή και όχι εποικοδομητική». «Αυτά που ακούσαμε λίγο πριν, δεν εντάσσονται στη σφαίρα της εποικοδομητικής αντιπολίτευσης αλλά της παλαβής αντιπολίτευσης», τόνισε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε ότι η μπάλα είναι στο γήπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου ανταποκριθεί στο εκλογικό ποσοστό που του έδωσε η κοινωνία.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πολιτική της κυβέρνησης στα Πανεπιστήμια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω, καθώς έχει βασική της προτεραιότητα την ασφάλεια. «Τα Πανεπιστήμια είναι χώροι ελεύθερης διακίνησης ιδεών, χώροι παιδείας και όχι παραβατικότητας, μολότοφ, κουκουλοφόρων και λαθρεμπορίου», κατέληξε.

Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώσεις για κλειστά κέντρα στην ηπειρωτική χώρα

Ο Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας η κυβέρνηση να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τις νέες κλειστές δομές φιλοξενίας προσφύγων που θα λειτουργήσουν στην ηπειρωτική χώρα. «Είμαστε στη φάση χωροθέτησης, ενημερώνουμε τις τοπικές κοινωνίες. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα να περιμένετε ανακοινώσεις για το πόσα, που και τι χωρητικότητας κέντρα θα λειτουργήσουν», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.