Κυριακή 31.05.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μανωλάκος: «Προσέλκυση επενδύσεων σε κλίμα βίας και τρομοκρατίας, δεν μπορεί να υπάρξει-ενισχύεται η Δημόσια Ασφάλεια»

Μανωλάκος: «Προσέλκυση επενδύσεων σε κλίμα βίας και τρομοκρατίας, δεν μπορεί να υπάρξει-ενισχύεται η Δημόσια Ασφάλεια»

«Όσα επενδυτικά νομοσχέδια κι αν ψηφίσουμε, σε όσες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και αν προβούμε, προσέλκυση επενδύσεων υπό την απειλή τρομοκρατίας και ενός ιδιότυπου αντάρτικου πόλης στο κέντρο των Αθηνών ή στα κέντρα προσέλκυσης επενδυτικών κεφαλαίων, δε μπορεί να υπάρξει. Αντιμετώπιση της τρομοκρατίας με ευχολόγια δε μπορεί να γίνει», τόνισε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. κ.Νικόλαος Μανωλάκος, υποστηρίζοντας την επιτακτική ανάγκη αυστηροποίησης του νομοθετικού πλαισίου, όπως αυτή περιλαμβάνεται στις διατάξεις του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Τροποποιήσεις Ποινικού Κώδικα, Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και συναφείς διατάξεις» και ψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13ης Νοεμβρίου 2019.

«Η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους δρόμους, τις γειτονιές και τα καταστήματα, αποτελεί κύριο παράγοντα για την επίτευξη μιας υγιούς κοινωνικής και οικονομικής ζωής», σημείωσε ο κ.Νικόλαος Μανωλάκος, στηλιτεύοντας τα θλιβερά περιστατικά ανομίας που αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας διεθνώς. 

Αναφορικά δε, με την βούληση της Πολιτείας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, τα τροχαία δυστυχήματα και να περιορίσει «την εκατόμβη νεκρών που θρηνούμε κάθε χρόνο στην άσφαλτο» όπως χαρακτηριστικά είπε ο βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ, ο κ.Νικόλαος Μανωλάκος τάχθηκε υπέρ των διατάξεων «του νομοσχεδίου που επιβάλλουν, μέχρι και ισόβια κάθειρξη, για όποιον οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών και προκαλέσει απώλεια ανθρώπινης ζωής».

«Στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αποτροπής, θωρακίζουμε τη χώρα, ενισχύουμε την εθνική μας ασφάλεια», διεμήνυσε ο κ.Νικόλαος Μανωλάκος, αναφορικά με την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού, αφήνοντας να εννοηθεί πως, η αύξηση των ποινών που θα επιβάλλονται στους διακινητές μεταναστών και προσφύγων, θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και θα συνδράμει θετικά στη διαχείριση της κρίσης.

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.