Παρασκευή 21.02.2020
  • Αρχική
  • News
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στις 17:00 αναρτώνται ενημερωτικά σημειώματα με τις προσωπικές διαφορές στις συντάξεις

Στις 17:00 αναρτώνται ενημερωτικά σημειώματα με τις προσωπικές διαφορές στις συντάξεις

Σήμερα στις 17:00 θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ τα ενημερωτικά σημειώματα με τις προσωπικές διαφορές στις συντάξεις, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Ειδικότερα, σήμερα θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά που εμφανίζουν το παλαιό ποσό της σύνταξης, το νέο ποσό μετά τον επαναϋπολογισμό και τις αρνητικές ή θετικές προσωπικές διαφορές που προκύπτουν. Οι πρώτοι που θα ενημερωθούν σήμερα είναι οι παλαιοί συνταξιούχοι του Δημοσίου του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΕΤΑΠ ΜΜΕ.

Αύριο στις 17:00 θα αναρτηθούν τα ενημερωτικά σημειώματα για τους συνταξιούχους του πρώην ΙΚΑ και των ενταχθέντων σε αυτό ταμεία.

Μέσα από τον σύνδεσμο «Μηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων» θα έχουν τη δυνατότητα, πληκτρολογώντας τα απαιτούμενα ασφαλιστικά τους στοιχεία να ενημερώνονται σε μηνιαία βάση, από την ημερομηνία πίστωσης του τραπεζικού λογαριασμού και μετά, για το πώς διαμορφώνεται η μηνιαία πληρωμή της σύνταξής τους

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.