23 Αυγούστου 2019

ΕΛΛΑΣ

ΕΛΛΑΣ
Πεντάχρονο αγόρι, Σερβικής υπηκοότητας, εντοπίστηκε από ιδιοκτήτη θαλάσσιων μέσων αναψυχής χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Tags:

ΕΛΛΑΣ
Μετά το ΚΑΣ, θετικά γνωμοδότησε και το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στη σημερινή του συνεδρίαση επί της αίτησης τροποποίησης της υπουργικής απόφασης που αφορά στην επένδυση του Ελληνικού.

Tags:

ΕΛΛΑΣ
Ανανέωση με ιατρικές εξετάσεις πιθανότατα περισσότερες από αυτές που ορίζονται για μικρότερες ηλικίες θα γίνεται η ανανέωση διπλωμάτων οδήγησης για άτομα που έχουν συμπληρώσει το 74 έτος της ηλικίας τους.

Tags:

ΕΛΛΑΣ
Θανάσιμα παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο ένας μετανάστης, με αποτέλεσμα να σημειωθεί δεύτερη τραγωδία πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Tags:

ΕΛΛΑΣ
Το σχέδιο του ιρανικού τάνκερ «Adrian Darya 1» να εξασφαλίσει προμήθειες στην Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αναφέρει η Wall Street Journal επικαλούμενη άτομα με γνώση της κατάστασης, ενώ σημειώνει ότι η Ουάσινγκτον πιέζει την Αθήνα να αποφύγει συναλλαγές με το ιρανικό πλοίο.

Tags:

ΕΛΛΑΣ
Καθημερινό ρίσκο αποτελούσε η προσγείωση και απογείωση από το παράνομο, όπως αποδείχθηκε, ελικοδρόμιο του Γαλατά, το οποίο δεν τηρούσε καμία από τις δεικλίδες ασφαλείας που προβλέπονται, σύμφωνα και με τις καταγγελίες που κατέθεσε στους δημοσιογράφους ο γιος του πιλότου, Νίκου Καρυστινού.

Tags:

Ροή Ειδήσεων

Meaculpa.gr

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού. Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε τα σημαντικότερα νέα μας!