Σάββατο 11.07.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Ζάκυνθος: Συνελήφθη ζευγάρι που είχε φτιάξει εργαστήριο επεξεργασίας ναρκωτικών

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ζευγάρι που είχε φτιάξει εργαστήριο επεξεργασίας ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους και, όταν χαρτογράφησαν την κατοικία τους και άλλους χώρους που χρησιμοποιούσαν στην περιοχή του Βανάτου, έκαναν ταυτόχρονες έρευνες μαζί με σκύλο εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών

Ζευγάρι, που επεξεργαζόταν, συσκεύαζε και διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, συνελήφθη στη Ζάκυνθο.

Το ζευγάρι Ελλήνων που είχαν στήσει ολόκληρο εργαστήριο με μια υδραυλική πρέσα και πλήθος μεταλλικά καλούπια!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παρακολουθούσαν από καιρό τις κινήσεις τους και, όταν χαρτογράφησαν την κατοικία τους και άλλους χώρους που χρησιμοποιούσαν στην περιοχή του Βανάτου, έκαναν ταυτόχρονες έρευνες μαζί με σκύλο εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών. Σε έναν από τους χώρους εντοπίστηκε το εργαστήριο με όλα τα απαραίτητα σύνεργα για τη νόθευση, την συμπίεση και την συσκευασία ναρκωτικών.
Zakynthos-ergastirio-kokaini

Ο σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 303 γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους 521 γραμμαρίων, ένα μίγμα λευκής σκόνης και κρυστάλλων βάρους ενός κιλού και 248 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση, υγρά διαιθυλικού αιθέρα, ακετόνης και αιθανόλης που χρησιμοποιούνταν για την πρόσμιξη και τη νόθευση των ναρκωτικών, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και πλήθος πλαστικά δοχεία για τη συσκευασία του παράνομου εμπορεύματος.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης με τη συμμετοχή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατασχέθηκαν ακόμη το Ι.Χ. αυτοκίνητο των δραστών, πέντε κινητά και μετρητά ύψους 1.668 ευρώ από τις πωλήσεις που είχαν ήδη κάνει. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με κατηγορία για κατοχή, επεξεργασία και διακίνηση ναρκωτικών.

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.