Δευτέρα 06.04.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Το Λιμενικό Μυτιλήνης διαψεύδει τα περί προπηλακισμού αστυνομικών

Το Λιμενικό Μυτιλήνης διαψεύδει τα περί προπηλακισμού αστυνομικών

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος κατήγγειλε ότι υπάλληλοι του Λιμενικού στη Μυτιλήνη έκαναν χειρονομίες την ώρα που τα ΜΑΤ αποχωρούσαν από το νησί της Λέσβου

Το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος Μυτιλήνης διαψεύδει την καταγγελία προέδρου συνδικαλιστικού οργάνου Σώματος Ασφαλείας και συγκεκριμένα της ΠΟΑΣΥ, σύμφωνα με την οποία κατά την αναχώρηση στελεχών της ΕΛΑΣ από το λιμάνι της Μυτιλήνης, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής προέβησαν σε χειρονομίες εις βάρος τους.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος κατήγγειλε ότι υπάλληλοι του Λιμενικού στη Μυτιλήνη έκαναν χειρονομίες την ώρα που τα ΜΑΤ αποχωρούσαν από το νησί της Λέσβου.

«Θα πρέπει να ελεγχθούν πολλά πράγματα εδώ…», δήλωσε ο κ. Γερακαράκος, υποστηρίζοντας ότι οι λιμενικοί έκαναν χειρονομίες. «Ας γίνει η έρευνα να δούμε για ποιο λόγο τις έκαναν», πρόσθεσε ενώ σημείωσε ότι θα καταθέσει αναφορά στην Εισαγγελία.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.