Κυριακή 05.04.2020

Αυτό είναι το κόστος για την ΕΡΤ (VIDEO)

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας ανήρτησε στα social media βίντεο από το τηλεπαιχνίδι Divided που προβάλλεται στον Alpha, και στο οποίο ζητήθηκε από τους διαγωνιζόμενους να βάλουν σε σειρά ξεκινώντας από εκείνο που κοστίζει περισσότερο τα παρακάτω: Το ημερήσιο εισιτήριο για όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ, τα μηνιαία τέλη για την ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ και ένα εισιτήριο κινηματογράφου (κατά μέσο όρο).

Οι διαγωνιζόμενοι απάντησαν ότι τα μηνιαία τέλη για τη ΕΡΤ είναι αυτά που κοστίζουν περισσότερο από τις υπόλοιπες επιλογές. Η απάντησή τους ωστόσο ήταν λανθασμένη καθώς όπως εξήγησε ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού, Φώτης Σεργουλόπουλος, το κόστος για την ΕΡΤ ανέρχεται στα 36 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή στα 3 ευρώ τον μήνα. «Τσάμπα πράμα παιδιά πληρώνετε και δεν το 'χετε καταλάβει τόσον καιρό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ένα από τα πολλά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ΕΡΤ είναι η γενικευμένη αίσθηση των πολιτών ότι την πληρώνουν πανάκριβα. Όταν ζεις τα προβλήματα από μέσα, σε πνίγει αυτή η παραπληροφόρηση. Το μηνιαίο ποσό που καταβάλει κάθε σπίτι για τα 5 τηλεοπτικά της κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, EΡΤ Sports, ΕΡΤ World) τα 6 ραδιόφωνά της (EΡΑ 1, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, Κosmos, Φωνή της Ελλάδος) τις ιστοσελίδες της, τις τρεις ορχήστρες της και άλλα πολλά είναι μόλις 3 ευρώ. Δηλαδή μικρότερο από την αγορά μιας κυριακάτικης εφημερίδας ή ενός καφέ», τόνισε από την πλευρά του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Ζούλας ενώ ευχαρίστησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο «που αυθόρμητα διόρθωσε τους παίκτες με τη φράση "τσάμπα είναι" σε ένα βίντεο που αξίζει να δείτε».

Καταλήγοντας ο πρόεδρος της ΕΡΤ, σημείωσε: «παρακαλώ μην αρχίσετε τους αφορισμούς, οι αλλαγές θέλουν χρόνο, νυχθημερόν προσπαθούμε, και ολοένα και θα βλέπετε περισσότερες εκπλήξεις στις οθόνες σας». 

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.