Κυριακή 05.04.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Θα υπάρξει... ηλεκτρισμός στα ερτζιανά

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Θα υπάρξει... ηλεκτρισμός στα ερτζιανά

Η συνέντευξη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την επιστροφή του στο ραδιόφωνο με εκπομπή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός µέσα από τη δηµοσιογραφική διαδροµή του στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, αλλά κυρίως από το αιχµηρό και ιδιαίτερο στυλ σχολιασµού της πολιτικής επικαιρότητας, από το οποίο «κέρδισε» πολλούς υποστηρικτές, που τον οδήγησαν στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο λόγος για τον βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας ∆ηµοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος κάνει για άλλη µία φορά την ανατροπή, επανερχόµενος στο ερτζιανά, αυτήν τη φορά µέσα από τη συχνότητα των «Παραπολιτικών» 90,1 FM. Το «Secret» τον συνάντησε σε ένα διάλειµµα από τις κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις και µίλησε για τη νέα του ραδιοφωνική εκποµπή από τις 3 Φεβρουαρίου, κάθε µεσηµέρι, από ∆ευτέρα έως Παρασκευή, 12:00-13:00.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον δημοσιογράφο Θανάση Φουσκίδη ΕΔΩ

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.